Kā atjaunot enerģijas rezerves?

MÅ«su enerÄ£ija ir kā leÄ£endām apvÄ«tais putns FÄ“nikss, kurš sadeg lÄ«dz pelniem un vÄ“lāk no tiem atkal atdzimst. VisizplatÄ«tākā kļūda ir uztvert šÄ«s sajÅ«tas kā kaut ko sliktu. Galu galā emocionāli un garÄ«gi iztukšošanās brīži ir absolÅ«ta normāli ikvienam.

Kā tad atjaunot un saglabāt enerģiju līdzsvarā?

Bieži vien ir dzirdÄ“ts, ka pagātnes atmiņas nevajag lieki traucÄ“t. Viss, kas bijis, ir pagājis. Un sava daļa patiesÄ«bas tajā arÄ« ir. Galu galā bijis daudz grÅ«tu brīžu, nepamatotu cerÄ«bu, saplÄ«sušu trauku, taču tā visa ir pieredze, caur kuru esam attÄ«stÄ«jušies. GarÄ«gās labsajÅ«tas un enerÄ£ijas atjaunošanai dažkārt mums patiešÄm nenāktu par skādi uz brÄ«di galvā atvÄ“rt iedomātu lodziņu ar nosaukumu “atmiņas”, lai palÄ«dzÄ“tu sev tieši tagad. Runa gan šoreiz ir par tām labajām atmiņām, kas ir lÄ«dzÄ«gas spilgtam lukturim, - tās var apgaismot mÅ«su šodienu pat, ja notikušas jau sen.

Atmiņu ceļojumā dodieties kādā vietā, kurā neviens jūs netraucēs. Jūs variet apgulties, apsēsties... Galvenais nosacījums, lai jūtieties pietiekami ērti gaidāmajam ceļojumam.

IzvÄ“lieties dažas no savas dzÄ«ves siltākajām atmiņām. Ievelciet dziļu elpu un izdzÄ«vojiet tās pa jaunam. Katrs laimÄ«gs smaids, katrs laipns vārds, katrs silts skatiens… Ä»aujiet sajÅ«tām jÅ«s piepildÄ«t. No pirkstiem lÄ«dz matu galiem. Un tikai tad, kad jÅ«tieties vislabāk, drÄ«kstiet lÄ“nām atvÄ“rt acis.

Šis paņēmiens palÄ«dzÄ“s jums atjaunot enerÄ£ijas lÄ«dzsvaru un uzlabot labsajÅ«tu. Laime ne vienmÄ“r ienāk mÅ«su dzÄ«vÄ“, dažreiz mums tā ir jārada pašiem.