Vasaras smarža istabā


Domājot par vasaru, prātā nāk citrusa, ziedu un augļu aromāti, un kāpēc gan jaukā vasaras vakarā istabā neiedegt sveci, radot nelielu aromterapiju mājās. Lai radītu pareizo noskaņu, piedāvājam izvēlēties sveces ar vasaras smaržu, kas nomierinās un atjaunos spēkus.

#1 Greipfrūtu un bazilika aromātiskā svece

Ja vēlaties savā istabā vasarīgu svaigumu, šī varētu būt īstā smaržu buķete. Greipfrūtam ir augļu, pikants un saldens aromāts, kas līdzīgs laimam. Aromterapijā šī smarža vislabāk darbojas nomierinot. Greipfrūtu parasti apvieno, piemēram, ar baziliku, citronu vai piparmētru. Un būsim godīgi - visi no tiem ir lieliski piemēroti vasarai!

#2 Tropu aromāta svece

Ja vēlaties savā guļamistabā iedvest tropisku brīvdienu noskaņu, paņemiet sveci, kas sniegs sajūtu, kā pludmalē malkojot pina colada. Meklējiet sveci ar citrusu apelsīnu aromātu, kas sajaukts ar ananasu un ruma saldo garšu. Un vēl - paskatieties no kāda materiāla svece izgatavota! Sojas svece kalpos ilgāk.

#3 Svece ar vaniļas aromātu

Vaniļas smaržas palīdz nomierināt jūsu prātu un ķermeni un radīs pozitīvu atmosfēru jūsu istabā. Iededziet sveci meditācijas sesijas laikā, lai radītu labvēlīgu vidi. Šī smarža ir lieliski piemērota relaksējošai spa vannai.

#4 Augļu un citrusu svece

Ja vēlaties maigu un svaigu smaržu, meklējiet aromātisku sveci, kas ir piesātināta ar citrusaugļu aromātiem, piemēram, mandarīnu, magnoliju un kokosriekstu ūdeni. Citrusaugļu aromāti dažkārt var kļūt nepārspējami, tāpēc ir svarīgi meklēt pareizo līdzsvaru. Attiecībā uz sveces materiālu - kokosriekstu vasks būs videi draudzīgs risinājums. Tas arī nav toksisks un neizdala dūmus.

#5 Bergamotes aromātiskā svece

Bergamotes saulainais, saldais un citrusu aromāts svecēs pacels jūsu sajūtas un atslābinās prātu. Tā ir viena no populārākajām smaržām, ko izmanto parfīmos un svecēs. Bergamotes smaržai ir nedaudz ziedu un augu pieskaņas, kas sajauktas ar pikantām notīm. Tas ir spēcīgs aromāts, kas būs lieliski piemērots ne tikai jūsu mājām, bet arī jūsu darba vietai.